Om oss

Södra Dalarnas Sparbank är Dalarnas äldsta sparbank, grundad 1837. Som lokal Sparbank skiljer vi oss från andra banker. Alla beslut fattas lokalt, vilket effektiviserar vår verksamhetsstyrning och ger kortare beslutsvägar mot både kund och medarbetare. Vi riktar oss till privatpersoner, mindre och medelstora företag, lantbrukare, föreningar och kommuner. Bankens verksamhetsområde omfattar Avesta, Hedemora och Säters kommun. Vi har drygt 22 500 kunder, 42 medarbetare, två kontor och en affärsvolym på 12 miljarder SEK.

Beskrivning av rollen

I din roll som marknadsassistent ansvarar du för redigering, uppdatering och lokalt innehåll på webb och intranät. Du ansvarar även för innehåll och uppdateringar i sociala medier och digitala kanaler såsom kund-tv, affischer och evenemangsportal. Du säkerställer att allt som banken kommunicerar följer den grafiska profilen och tar fram trycksaks- och säljstödsmaterial samt orginalproduktion. Du är ett stöd vid planering och genomförande av marknadsaktiviteter. I ditt arbete följer och stödjer du bankens värderingar, Engagerad, Professionell och Ansvarstagande. I din roll samverkar du med bankens marknadsansvarige.

Om dig

Du är initiativtagande, trivs i ett högt tempo och har god förståelse för innehållsmarknadsföring. Förmåga och erfarenhet av att bygga varumärke via web och sociala medier är ett krav. Du förväntas ha erfarenhet och goda datakunskaper inom flertalet program som t.ex. Indesign, Photoshop, webbredigering, Premiere, Illustrator samt Officepaketet. Självklart är du affärsorienterad, strukturerad och kvalitetsmedveten med en god portion social kompetens och servicevilja.

Tjänsten är på 75 % och tillsvidare och tillträde sker omgående på huvudkontoret i Hedemora.

Vill du veta mer?

Kontakt:

Jonas Nyberg – Affärsområdeschef 0225-358 13
Henrik Lundback – Personalchef 0225-358 02

Ansökan skickas senast den 28 februari 2019.