Hoppa till textinnehållet
Aktivt val

Coronaviruset - ekonomi och tips

Vi finns här för att stötta våra kunder genom både bra och dåliga tider. Coronaviruset har spridit sig snabbt och påverkar hela vårt samhälle.
 

Vi på Södra Dalarnas Sparbank följer virusets konsekvenser och är mycket medvetna om de utmaningar som uppstår för dig. Vi uppmanar dig att kontakta oss i ett tidigt skede om du tror att detta kommer få kraftig påverkan på din ekonomi.
 

Som lokal aktör med ett stort engagemang för vårt gemensamma samhälle vill vi vara med och ta hand om dina utmaningar tillsammans med dig.

 

Vi har öppet men ställer om

Smittspridningen av Covid-19 ökar och vi befinner oss nu i ett mycket allvarligt läge. Vi måsta alla ta ansvar och göra rätt val i varje enskild situation. Södra Dalarnas Sparbank fyller en viktig samhällsviktig funktion. Vi finns här för dig som kund och håller vår verksamhet öppen, men vi ställer om.
Vi  uppmanar dig som kund att använda telefon och våra digitala kanaler. Vi stärker våra resurser inom dessa områden och drar ned på fysiska möten i rådande situation.

Våra kontor är öppna men för ett begränsat antal besökare

 

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du är orolig för din ekonomi eller behöver ha hjälp med dina bankärenden.

Tänk på att hålla avstånd, tvätta händer och använd handsprit.

Tillsammans kan vi bromsa smittan!

Spartips i coronatider

Att coronaviruset har förändrat vårt sätt att leva kan nog alla skriva under på. Du går förmodligen mindre på bio och konserter just nu? Och är du en av de som jobbar hemma? Ja, då kan det finnas en del utgifter du inte längre har – och som kan läggas i ett sparande istället.

 

Mamma och vuxen son tittar på en surfplatta ute på verandan