Hur kan vi hjälpa dig?

Skriv ett sökord så får du förslag på sidor där du kan hitta ditt svar.

Bli kund

Visste du att som kund i Södra Dalarnas Sparbank är Du med och utvecklar Södra Dalarna? Därför vill vi att Södra Dalarnas Sparbank ska vara det självklara valet för dig som kund, oavsett om du är privatperson eller företagare.

Södra Dalarnas Sparbank verkar i och för Södra Dalarna. Du känner igen oss på det lokala engagemanget och vårt starka kundfokus. Vi finns där våra kunder finns och utgår alltid ifrån dina behov, när vi utformar rätt produkter och tjänster för dig.

Vi vet att en fungerande bank är viktigt för att marknaden ska vara välmående. Genom ett ytterst decentraliserat arbetssätt ihop med både lokala kontor och modern teknik, är vi i princip tillgängliga för dig dygnet runt. Vi har privat- och företagsrådgivare med mandat att fatta egna beslut i affärsfrågor som berör dig. Det betyder snabba beslut och klara besked för dig som kund.

För dig som vill byta bank till Södra Dalarnas Sparbank finns en checklista som kan vara bra att läsa igenom, så att bytet blir så enkelt och smidigt som möjligt för dig.

Därför behöver banken ställa frågor

För att bli kund i en svensk bank måste du kunna identifiera dig och förklara varför du behöver ett bankkonto. Här berättar vi vad banken behöver fråga, och varför.

Nu kan du som är över 18 år bli kund i Södra Dalarnas Sparbank endast med hjälp av ett Mobilt BankID.

Jag vill boka en tid för att bli kund i Södra Dalarnas SparbankSpara

Vi har samlat våra bästa erbjudanden och vardagstjänster i konceptet Nyckelkund. Betala räkningar i mobilbanken och internetbanken, betala i butik och på nätet.

Spara

Det är mycket man måste ha koll på. Både i skolan och på fritiden. När man själv tar större ansvar och börjar få egna pengar att röra dig med är det extra viktigt.

Spara

Är du 18-21 och vill göra bankärenden? Ta dina första steg till att få kontroll på din egen ekonomi. Bli Nyckelkund Ung och få våra vanligaste tjänster för 0 kr/mån.

Spara

Studerar du på Universitet eller högskola? Få tillgång till våra vanligaste vardagstjänster. Bli Nyckelkund Student för 0 kr/mån . Dessutom får du tre månaders gratis hemförsäkring.

Hur kan vi hjälpa dig?

Skriv ett sökord så får du förslag på sidor där du kan hitta ditt svar.

TELEFONBANKEN

Öppet alla dagar
Kl. 07.00-23.00*
Från Sverige:0771-22 11 22
Från utlandet: +46 771 22 11 22
*Andra öppettider kan förekomma under storhelger

SUPPORT DIGITALA TJÄNSTER

Öppet dygnet runt*
Från Sverige 0771-97 75 12

SPÄRRA KORT

Öppet dygnet runt
Från Sverige:  08-411 10 11
Från utlandet: +46 8 411 10 11

OM BANKEN

Clearing: 8114-1
BIC/Swift: SWEDSESS
GIIN: NQHBSU.99999.SL.752
Bankgiro: 981-1142
Org. nr: 582000-5345
Styrelsens säte: Hedemora

SÖDRA DALARNAS SPARBANK

Hökartorget 5, Box 204
776 28  Hedemora
info@sodradalarnassparbank.se

Telefon: 0225-358 00
facebook.com/sodradalarnassparbank

Tro, hopp och Klöver-logotype