Meny
Vår verksamhet
Samhällsnytta
Kontakta oss

Hos oss blir du en i gänget

Vi tror på laganda och att bygga framgång som ett team.

Utveckling

Vi ser din utveckling som en nödvändighet och en självklar del av bankens framtida konkurrenskraft.

Styrka

Varje kund är värdefull och unik. Vår styrka ligger i ett nära och personligt förhållande till alla kunder.

Lediga jobb

A group of people having a business meeting

Ansvarig Operativa risker

Gillar du att växla mellan strategiskt tänkande, genomförande och implementering i verksamheten och har god ordning och reda är detta rollen för dig.

Kvinna och man som skrattar

Chef Intern kontroll

Vi fortsätter att utvecklas och söker nu en engagerad chef Intern Kontroll som vill vara med på vår förändringsresa.

Två personer i ett möte på en restaurang

Ekonomi- och Finanschef / CFO

Känner du ett starkt engagemang för att arbeta nära människor, i en förändringsresa, samt gillar att växla mellan strategiskt tänkande, ledarskap och god ordning och reda är detta rollen för dig.

Spontanansökan

Nyfiken på oss?

Är du nyfiken på att arbeta hos oss? Du är alltid välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev med intresseanmälan. 

Behandling av personuppgifter
När du gör en ansökan/intresseanmälan samtycker du till att din information (såsom kontaktuppgifter, personligt brev och CV) administreras av banken. Genom att samtycka till villkoren i denna text godkänner du att arbetsgivaren får samla in, behandla och använda dina uppgifter i syfte att behandla din ansökan. Uppgifterna du lämnar sparas högst i två år efter den senaste händelsen eller i nära anslutning till din begäran om radering. För detaljerad information om bankens behandling av personuppgifter och dina rättigheter som registrerad besök https://www.sodradalarnassparbank.se/gdpr

 

En stimulerande arbetsplats

Sparbanken Bergslagen erbjuder en stimulerande arbetsplats med goda möjligheter att utvecklas och skapa värden inte enbart för våra kunder, dig själv, banken och vår ägare. Här kan ditt engagemang berika hela Bergslagen, såväl direkt som på sikt.

Decentraliserat arbetssätt

Vi arbetar med ett decentraliserat arbetssätt som innebär tydliga mandat, befogenheter och ansvar. Allt som inte är under utveckling är under avveckling, är en mening som styr vår personalpolitik.

Trovärdiga, egagerade och sympatiska

Våra värdeord speglar vår önskade medarbetarprofil mycket väl: Vi ska vara trovärdiga, vara engagerade i vår egen och kundernas utveckling och vårt sympatiska förhållningssätt ska prägla alla kundkontakter och samarbeten.